Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

7 Νοέμβρη Ψηφίζουμε – Στηρίζουμε Αντικαπιταλιστικά ψηφοδέλτια στις περιφέρειες Ριζοσπαστικά Αριστερά δημοτικά σχήματα στους δήμους

7 Νοέμβρη Ψηφίζουμε – Στηρίζουμε
Αντικαπιταλιστικά ψηφοδέλτια στις περιφέρειες
Ριζοσπαστικά Αριστερά δημοτικά σχήματα στους δήμους


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο συνδυασμός «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-Ανταρσία σε Κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ» στηρίζεται από τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την Κομμουνιστική Οργάνωση Ανασύνταξη και πολλούς ανένταχτους αριστερούς.
Επικεφαλής του συνδυασμού είναι ο Άγγελος Χάγιος, γνωστός από τον αντιδικτατορικό αγώνα, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων από το 1982 μέχρι το 1990 και πρώην μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, από όπου αποχώρησε το 1989 διαφωνώντας με τις συγκυβερνήσεις Τζαννετάκη-Ζολώτα και την ακραία υποταγή της Αριστεράς.
http://anticapitalist-attiki.blogspot.com

2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο συνδυασμός «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ -Ανταρσία σε Kυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» στηρίζεται από τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Επικεφαλής ο Γιάννης Κούτρας, γιατρός, πρόεδρος της Νοσοκομειακής Επιτροπής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Ιπποκράτειου. http://antarsiakm.wordpress.com/

3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τον συνδυασμό «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο» στηρίζουν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Κ.Ο. Ανασύνταξη, οι Κομμουνιστικοί Πυρήνες, καθώς και ανένταχτοι αγωνιστές. Επικεφαλής τέθηκε ο Νίκος Ζήκος, που είχε διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος την περίοδο 1998-2002, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, εκπρόσωπος του συλλόγου στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου, μέλος κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Ιωαννίνων και μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων.
http://drasy-norasy.blogspot.com

4. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο συνδυασμός «Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Δεσύλλα, γεωπόνο, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και πρώην ευρωβουλευτή (1989-1994) που αποχώρησε από το ΚΚΕ διαφωνώντας με την πολιτική επιλογή της «συγκυβέρνησης». http://arpa-de.blogspot.com/

5. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Η «Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στο Μοριά» στηρίζεται από τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την Κ.Ο. Ανασύνταξη και ανένταχτους αγωνιστές.
Επικεφαλής ο Παναγιώτης Κάτσαρης, γεωπόνος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΘΙΑΓΕ, του Συλλόγου Γεωπόνων Μεσσηνίας και μέλος της πανελλαδικής Γενικής Συνέλευσης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. http://www.paremvasistomoria.blogspot.com/

6. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την ανατροπή» κατεβαίνει με επικεφαλής τον Φάνη Γενηκομσίου, πρώην ιδιωτικό υπάλληλο και τώρα άνεργο, από τη Λάρισα. http://aristereparthessalias.blogspot.com/

7. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία - Eνάντια σε Mνημόνιο, Kυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ» με επικεφαλής τον Σπύρο Κωνσταντινίδη, φωτογράφο και Γραμματέα του Συλλόγου Ενάντια στις Εξαρτήσεις Νομού Κοζάνης. http://anatropidytmak.wordpress.com/

8. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο συνδυασμός «Ανταρσία στο Αιγαίο - Αντικαπιταλιστική Αριστερά» κατέρχεται με επικεφαλής τον Τάκη Τσιρεπλή, εκπαιδευτικό και νυν δημοτικό σύμβουλο Καλλονής Λέσβου.
http://aegeanantarsia.blogspot.com

9. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

«Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη», με επικεφαλής τον Γιώργο Μποτσίδη, που εργάζεται ως μισθωτός υδραυλικός.

10. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Η «Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση στην Κρήτη» με επικεφαλής τον Ρίζο Σεραφείμ, δάσκαλο, μέλος ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Χανίων, που στηρίζεται από τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την Κ.Ο. Ανασύνταξη και ανένταχτους αγωνιστές. http://anticapitalist-crete.blogspot.com/

11. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
«Αντικαπιταλιστική Αριστερά στο Ιόνιο», με επικεφαλής την Αντωνία (Τόνια) Λαχανιώτου, εργαζόμενη από τη Ζάκυνθο. http://antikapitalistikh-aristera-ionia.blogspot.com/


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΤΤΙΚΗ
1) Στο Δήμο Αθηναίων:
η δημοτική κίνηση «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» με επικεφαλής τον Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστή της «Κίνησης Ενωμένοι κατά του Ρατσισμού και της Φασιστικής Απειλής», με σημαντική δράση στους αγώνες ενάντια στο ρατσισμό, τον πόλεμο, την καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση.
http://antarsiageitoniesathinas.blogspot.com

2) Στο Δήμο Πειραιά:
η δημοτική κίνηση «Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση-Ανταρσία στο Λιμάνι» με επικεφαλής τον Θανάση Διαβολάκη, ιδιωτικό εκπαιδευτικό και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ).
http://antarsiastolimani.blogspot.com/

3) Στο Δήμο Περιστερίου:
η δημοτική κίνηση «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου» με επικεφαλής την Αντωνία Αθανασοπούλου Βαφειάδου, αρχιτέκτονα μηχανικό.
http://leftmove.wordpress.com

4) Στο Δήμο Νέας Σμύρνης:
η δημοτική κίνηση «Μια Πόλη Ανάποδα-Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Νέας Σμύρνης», με επικεφαλής τον Αλέκο Παπασπυρίδη, μισθωτό μηχανικό-εργαζόμενο στην πληροφορική .
http://polianapoda.wordpress.com/

5) Στο Δήμο Αμαρουσίου:
η δημοτική κίνηση «Εκτός των Τειχών, Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση στο Μαρούσι», με επικεφαλής τον Δημήτρη Πολυχρονιάδη.
http://ektostonteixon.wordpress.com/

6) Στο Δήμο Νέας Ιωνίας:
η δημοτική κίνηση «Εκτός Σχεδίου-Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία», με επικεφαλής τον Βάσιλα Ματθαίο(Μάκη), μισθωτό λογιστή.
http://ektossxediou.blogspot.com/

7) Στο Δήμο Πετρούπολης:
η δημοτική κίνηση «Ανυπόταχτη Πετρούπολη» με επικεφαλής την Κατερίνα Πατρικίου, ιδιωτική υπάλληλο και μέλος Δ.Σ. περιβαλλοντικού ομίλου Πετρούπολης «το Ποικίλο».
http://anipotaxtipetroupoli.wordpress.com/

8) Στο Δήμο Βύρωνα:
η δημοτική κίνηση «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα», με επικεφαλής Τζιορτζιώτη Σταύρο, καθηγητή Μέσης Εκπαίδευσης.
http://aristeriparemvasivyrona.blogspot.com/

9) Στο Δήμο Ζωγράφου:
η δημοτική κίνηση «Κίνημα στην Πόλη», με επικεφαλής τη Ράνια Νενεδάκη, τραπεζοϋπάλληλο.
http://kinimastinpoli.blogspot.com/

10) Στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού:
η δημοτική κίνηση «Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής
ΜΑΡΙΔΑ- Δάφνης-Υμηττού», με επικεφαλής τον Γιώργο Μητροβγένη.
http://marida-dy.blogspot.com/

11) Στο Δήμο Γλυφάδας:
η δημοτική κίνηση «Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας» με επικεφαλής τον Θανάση Φώτη.
http://glyfadarp.wordpress.com/

12) Στο Δήμο Χαλανδρίου:
η δημοτική κίνηση «ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες Χαλανδρίου», με επικεφαλής τον Σίμο Ρούσσο, ελεύθερο επαγγελματία.
http://www.stasi.gr

13) Στο δήμο Βριλλησίων:
Η δημοτική κίνηση «Δράση για μια Άλλη Πόλη », με επικεφαλής τον Γιάννη Τσούτσια.
http://www.drasivrilissia.gr/


ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
14) Στο Δήμο Θεσσαλονίκης:
η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη της Ανατροπής», με επικεφαλής τον Ζήση Κλεισιάρη, δικηγόρο, μέλος ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
http://thessanatropi.wordpress.com

15) Στο Δήμο Πατρών
η δημοτική κίνηση «Ανυπότακτη Πολιτεία» με επικεφαλής το Χρήστο Πατούχα, http://www.anypotaktoi.gr/

16) Στο Δήμο Ιωαννιτών:
η «Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση» (ΔΡΑΣΥ), με επικεφαλής τον Στέφανο Σκοπούλη, καρδιολόγο, πρώην νομαρχιακό σύμβουλο Ιωαννίνων
http://drasy-norasy.blogspot.com

17) Στο Δήμο Ζίτσας:
η «Ριζοσπαστική Παρέμβαση στο Δήμο Ζίτσας», με επικεφαλής τον Ανδρέα Μπότσιο, κτηνοτρόφο.
http://www.ioanninablogs.gr/%CE%94.%CE%A1.%CE%91.%CE%A3%CE%A5-_%CE%9D%CE%9F.%CE%A1.%CE%91.%CE%A3%CE%A5/2010/10/18/%CE%A1%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7_%CF%83%CF%84%CE%BF_%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF_%CE%96%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

18) Στο Δήμο Πρεβέζης:
η «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Πρέβεζας», που κατέρχεται ως συλλογικότητα ανοικτή σε όλους και όλες με επικεφαλής τυπικά ορισμένο τον πρώτο του ψηφοδελτίου όπως ορίζεται από το νόμο.
http://arpapreveza.net/

19) Στο Δήμο Λευκάδας:
η δημοτική κίνηση «Ανταρσία στη Λευκάδα» με επικεφαλής τον Περικλή Χόρτη, ηλεκτρολόγο, ενεργό μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών.

20) Στο Δήμο Πύργου (Ηλεία):
η δημοτική κίνηση «Ανταρσία στον Πύργο», με επικεφαλής τον Γιάννη Σεφερλή, πολιτικό μηχανικό.

21) Στο Δήμο Ηγουμενίτσας:
η «Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση» Δήμου Ηγουμενίτσας με επικεφαλής τον Παύλο Λάμπρου.
http://perdika-thesprotias.blogspot.com/2010/10/blog-post_8713.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: